fredag 25. juni 2010

sealltidlystpaalivet.blogspot.com?


Kanskje jeg hører noen mene at det burde vært navnet på bloggen min? Vel, livet har jo ups og downs. Man kunne jo velge å fokusere på det som er vanskelig, eller i det minste på både dumme og gode ting, eller på at livet er komplisert? Hva vet jeg, hva mener du?

levekirke er for min del mye av det samme som sealltidslystpaalivet. Kanskje det er det noen kaller gla'kristendom :-)

2 kommentarer:

  1. Problemene har en tendens til å få nok fokus uansett. Nærmest helt av seg selv. Jeg har ingenting imot gla'kristendom så lenge det ikke handler om å benekte at livet har sine "ups og downs" og å ignorere at livet har vanskelige dager og kanskje også framstår veldig mye vanskeligere for noen enn for akkurat deg i dag. Jeg tror på Sannheten og å formidle den både på de gode og de vonde dagene. Men hva du velger å legge ut på blogggen din... Skjønner godt at det blir mest til oppmuntring så lykkelig som du er.

    SvarSlett
  2. La lykken gro som gresset bak do, skreiv dem visst i minnebøkene før i tida. Så jeg lar det vokse vilt :-) Hyggelig at du kommenterer, Ingeborg. Viktig nyanser, bra bidrag. Og ja - hvis ikke jeg kan kalle meg lykkelig, veit jeg ikke hvem :-) GØy

    SvarSlett