onsdag 18. august 2010

Indian summer med huskirkene

Huskirka jeg lever i, tilhører et fellesskap av huskirker. I helga var vi på Dokka gård. En perle av et sted, og deilige sommerdager. Det var en slags arbeidshelg. Alle husstandene som var påmeldt, hadde på forhånd spurt seg: "Hva er vårt mål for vårt mål i huskirka i tiden framover?" Vi presenterte hver våre svar på dette spørsmålet, og ble bedt for. Det var mye oppmuntrende, en vakker bukket. Min familie gjorde også en beslutning, som vi delte. Nå er hverdagen her. Den er knalltravel, men vårt konkrete mål, som vi satte oss og delte med de andre, er godt å leve i. Vi hjelper hverandre, og det går bra så langt!
Tema for helga var Guds kjærlighet til oss, i oss, mellom oss, og ut i fra oss. Vi ble herlig betjent fra Guds forråd av en god broder Jan fra Bergen.

Noe jeg ikke har vært med på før i en slik setting, er powertime for hver husstand/familie - en tid tidlig på dagen, der hver husstand/familie trekker seg tilbake og setter seg ned. Det gjorde vi - synes det er en knallide til hverdagen. Tid hver for seg er viktig, tid sammen som familie, for de som har en, er enda viktigere. Vanskelig også, men verdt å kjempe for. Også nå når vi har kommet ned i hverdagen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar