fredag 14. januar 2011

100 timer bønnearbeid - en god start på 2011


Fattigmann kafé på Stortorvet har hatt 100 én-times besøk denne uka, når lørdag formiddag er omme - enkeltkristne fra ulike kristne fellesskap i Kongsberg, som har vært der for å be for Kongsberg.

Mye av det som er bedt om i Jesu navn, og er etter Guds vilje, vil i sin tur bli lagt ferdig for oss eller andre troende søsken, som gjerninger vi kan vandre inn i. Nå gjelder det å ha åpne øyne og ører og hjerte de neste dagene.

Jeg har aldri vært med på bønnemøter med så god oppslutning, så god og avslappa atmosfære, med så mange forskjellige mennesker. Og - med aldersspenn mellom 0 og 75 år, tre generasjoner hver dag, minst tre ulike menigheter hver dag, gjerne fire, og en dag fem. Dette har vært veldig gøy! Det vil bli nok mer, og 2011 har fått en spennende og løfterik start.

1 kommentar:

  1. Takk, takk, takk! Siste samling på Stortorvet var vi syv rundt det store bordet - det vil si, i den andre enden satt det fire mannfolk under hele samlinga. Jeg er forbausa over hvor naturlig og avslappa det er å sitte sånn, med bibel og bønn midt i lørdagsrushet. Ukas tilsammen elleve samlinger har vært en ubesværlig vandring av lys og mildhet og oppmuntring. Vi blir snart å finne på Stortorvet igjen, kanskje alt denne uka?

    SvarSlett