mandag 2. august 2010

Fælt og fantastisk fint!

Sommerferie er godt for veldig mye, men ikke for alt - det vitner badevekta om! Det blir så tiltak å få bevega seg litt, og da tanken i kveld slo inn om at "nå kan du ta deg en liten joggetur i skaugen", var det lett å si "nei". Og det gjorde jeg også - slik kan jo gjøres en helt annen dag.

Men så gikk det et minutt, og så kom eldstedatra og spurte om jeg ville være med på joggetur. Da kunne jeg ikke si nei.

Det var visst ikke bare badevekta som bærer preg av sommerferie. Pust og puls hadde visst også blitt prega av late dager. Så der løp vi - datra foran, lett og lekent, og jeg pesende bak. Det meste av tida klarte jeg å holde følge med henne, så jeg kunne lese det som stod på t-skjorta: JESUS ELSKER DEG!
Det er fantastisk å være tenåringspappa og få følge etter ei sånn ryggtavle! Fantastisk fint, men joggeturen var fæl!

4 kommentarer:

 1. Så hun sørger for å trimme både mamman og pappan, det må jeg si. Den jenta får ingen til å frykte å bli tenåringsforeldre.
  Bjørn og jeg synes forøvrig ikke at du kan svikte treningsjengen helt ut oktober, det er flere som trenger treningsfellesskap!

  SvarSlett
 2. Ja, ungdommen har initiativ og trøkk! Min kjære treningsgjeng kan jeg forøvrig ikke svikte. Da eksploderer badevekta og skisesongen får en altfor brattstart, for ikke å snakke om det sosiale tapet! Men morragym med skrapjern i bunnen av byens kjøpesenter må nok vente til november. Kan jo håpe på noen få unntak, men... :-) GØy

  SvarSlett
 3. Ja, sommeren har ikke bidratt til bedre form for meg heller, men uten bil blir det syklet til og fra jobb. Tenåringen her i huset er ikke motivert for joggetur og var helt skutt etter å sykle hjem i dag, kanskje han kan utfordres av noen andre. Enig med deg at trning ute er best når værte er brukbart.

  SvarSlett
 4. Kan nok hjelpe, om noen andre utfordrer, hva angår trim. Men sjøl blei jeg rundt 35 før jeg sluttet å snakke hånlig om en hver form for fysisk aktivitet, og da hadde noen mast på meg ukentlig i mer enn et år! Så noen av oss har nok litt tyngre for det. Kanskje din tenåring er blant dem :-)

  SvarSlett